Diğer
Yaşam
Kavruldukça tohumun kabuğu gevrekleşiyor, tohumdan kolaylıkla ayrılıyor ve tohumun rengi kremden açık karamele dönüşüyor; kavurma işlemi sadece tohumların rengini değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda lezzetini de artırıyor.
Ekonomi
Çevre
“Balıkçılık, bir an önce meslek olarak tescillenmeli”
"Borçların büyük bir yük oluşturduğu ve kooperatifin tekrar faaliyete geçmesinin zorluklar içerdiği ifade ediliyor"
Sağlık
“Sigara bağımlılığı, yenilikçi yaklaşımla çözülebilir. Sigara tiryakileri alternatif nikotin ürünlerine geçebilirse en az 1 milyar insanın hayatı kurtulabilir”
Gündem
Bölgedeki türün geçmen denizanası olduğunu kaydeden Prof. Aras, yeteri kadar caretta olması durumunda popülasyonlarının azalacağını kaydetti
Fermentasyon sonrası ısıl işlem görmüş fermente süt ürünü, çeşnili/aromalı yoğurt ve çeşnili/aromalı süzme yoğurt en fazla 500 gramlık ambalajlarda piyasaya arz edilebilecek
Politika
Markette fiyatı en fazla artan ürünün yüzde 45,9 ile fındık olduğu belirtildi
Geçici tedbirler kapsamında Polonya, Macaristan, Romanya, Slovakya ve Bulgaristan, Ukrayna'dan buğday, mısır, kolza ve ayçiçeği ithal etmiyordu
Daha Fazla
© Tüm hakları saklıdır.